Casal tecnològic

Casal tecnològic. Estiu 2023

Aquest estiu oferim casals tecnològics que inclouen robòtica educativa i programació de videojocs.

DAl llarg de tres setmanes (des del 26 de juny i fins al 14 de juliol) a través del disseny i la programació, i fonamentant el treball en equip, els alumnes practiquen de manera divertida diverses capacitats transversals, com el pensament lògic, la resolució creativa de problemes complexos, la gestió de temps i recursos. Fem servir llenguatges de programació visuals, que permeten de manera intuïtiva utilitzar i entendre els conceptes bàsics, com bucles i condicions, entre d'altres.

Els tallers estan dissenyats per a nenes i nens a partir dels 6 anys (haver acabat 1r de primària). Els participants treballaran en parelles, dividits en tres grups d'edats: 6 a 9 anys (1r a 3r de primària), de 10 a 12 anys (4t a 6è de primària) i de 13 a 16 anys (1r a 4t ESO).5: Parc Juràssic

La setmana conté sessions de:
- Robòtica educativa amb LEGO Education WeDo (per als alumnes de 6 a 9 anys) o LEGO Mindstorms EV3 (per als alumnes de 9+).
- Iniciació a la programació de videojocs amb Scratch (per als alumnes de 6-9 anys) i amb Kodu Game Labs (per als alumnes de 9+ anys).
Els participants crearan robots, jocs digitals o històries interactives personalitzades. Estimulem els nostres alumnes a ser creadors de tecnologia, a dur a terme les seves pròpies iniciatives i divertir creant.

El nostre casal d'estiu proposa a les nenes i els nens entrar en el món de creacions digitals, en el qual donen vida (moviments i comportaments) a diversos objectes i mons virtuals. Estimulem els nostres alumnes a ser creadors de tecnologia, a dur a terme les seves pròpies iniciatives i divertir- se creant.

Tallers realitzats amb la col·laboració de CreaTIC Nens

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 13:00.
Es farà un descans de 30 minuts per esmorzar.

Preus:
150 €/setmana.
Descomptes disponibles (no acumulables)
- 10% per alumnes i exalumnes de Matiks
- 10% en cas d'inscriure a més d'un germà/germana.
- 5% inscripcions realitzades abans del 2 de maig.

Preinscripció

Conferencies

Conferències

Conferències de divulgació científica
Al llarg del curs anirem realitzant diferents conferències sobre divulgació científica obertes a tothom (alumnes, familiars i públic general).

 

 

 

Talleres informatica

Tallers d'informàtica

Taller d'iniciació a Excel.
Taller d'iniciació a AutoCAD per estudiants d'arquitectura.

Si t'interessa un taller sobre algun programa, demana'ns informació.