A més de les classes de reforç, al llarg del curs fem diferents activitats, totes elles relacionades amb les ciències per promoure el seu coneixement. Aquestes activitats estan obertes a tot el públic.

Casal tecnològic

Aquest estiu oferim casals tecnològics que inclouen robòtica educativa i programació de videojocs.

Durant tres setmanes (des de 27 de juny fins 15 de juliol) a través del disseny i la programació, els alumnes practiquen de manera divertida diverses capacitats transversals, com el pensament lògic, la resolució creativa de problemes complexos, la gestió de temps i recursos. Fem servir llenguatges de programació visuals, que permeten de manera intuïtiva usar i entendre els conceptes bàsics, com bucles i condicions, entre d’altres. Els tallers estan dissenyats per a nenes i nens a partir dels 6 anys (haver acabat 1r de primària). Els participants treballaran en parelles i dividits en tres grups d’edats: 6 a 9 anys (1r a 3r de primària), de 10 a 12 anys (4t a 6è de primària) i de 13 a 16 anys (1r a 4t ESO).

La setmana conté sessions de:
Robòtica educativa amb LEGO Education WeDo (per als alumnes de 6 a 9 anys) o LEGO Mindstorms EV3 (per als alumnes de 9+).
– Iniciació a la programació de videojocs amb Scratch (per als alumnes de 6-9 anys) i amb Kodu Game Labs (per als alumnes de 9+ anys).
Manualitats tecnològiques amb Makey Makey o amb Littlebits
Els participants crearan robots, jocs digitals o històries interactives personalitzades. Estimulem els nostres alumnes a ser creadors de tecnologia, a dur a terme les seves pròpies iniciatives i divertir creant.

El nostre Casal d’Estiu proposa a les nenes i els nens entrar en el món de creacions digitals, en el qual donen vida (moviments i comportaments) a diversos objectes i mons virtuals.

Tallers realitzats amb la col·laboració de CreaTIC Nens.

Horari:
De dilluns a divendres de 9 a 13:30.
Es farà un descans de 30 minuts per esmorzar.

Preus:
160 €/setmana.
Descomptes disponibles (no acumulables)
– 10% per alumnes i exalumnes de Matiks.
– 10% en cas d’inscriure a més d’un germà/germana.

Conferències de divulgació científica

Al llarg del curs anirem realitzant diferents conferències sobre divulgació científica obertes a tothom (alumnes, familiars i públic general).

Volver arriba