Matiks neix el 2016 amb l’objectiu d’explicar les ciències d’una manera entenedora i pràctica, ja sigui a persones que en volen aprendre més, com a persones amb dificultat per entendre-les. Ens agrada promoure el coneixement de les ciències, especialment de les matemàtiques i així demostrar que poden ser interessants i divertides.


Actualment comptem amb professors especialitzats en diferents àrees i això ens ha permès oferir classes de totes les matèries i ampliar el nostre objectiu a la resta d’assignatures i no només a les de ciències.

El nostre equip

Marta Álvarez

CEO Matiks – Matemàtica. Postgrau en Dificultats i trastorns de l’aprenentatge

Amb més de 20 anys d’experiència fent classes de reforç a alumnes de totes les edats és la fundadora i precursora del projecte. És especialista en fer estimar les matemàtiques mitjançant les seves classes ja siguin individuals, en grup com també online.

Les nostres instal·lacions

Col·laboracions

Matiks som, principalment, una acadèmia de barri. Per això formem part de diferents plataformes i associacions. Creiem que participant en les activitats del barri ens podrem conèixer millor i podrem ajudar també millor als nostres alumnes.

També col·laborem amb iniciatives que promouen la ciència entre els joves.
Volver arriba